Land van Cuijk
Buitengewoon kamperen en recreëren
Heb je een vraag? (0485) 38 01 85

Manege

Manege

Van oudsher was ‘t Buuteland een manege waar geregeld ook gasten bleven overnachten. Nu zijn de rollen omgedraaid. Veel gasten overnachten hier en geregeld ook een paard. Dat vinden wij hartstikke leuk, want oude liefde roest niet.

Sint Anthonis is met het afwisselende landschap en vele speciale routes een ideale basis om met je paard op vakantie te gaan. Achter de camping kun je direct met je paard een bosrijk gebied in en binnen luttele minuten staan jullie in de Staatsbossen.


Pony activiteiten

Onder deskundige begeleiding kunnen de kinderen in een klein groepje een uur op een plezierige en veilige manier bezig zijn met pony's poetsen, knuffelen en manen vlechten. Ook is er de mogelijkheid om een ritje te maken in de buitenbak of een rondje om de camping.


Aanmelden

Het zou fijn zijn als je je van te voren wilt aanmelden, want dan weten wij hoeveel pony's er aanwezig moeten zijn. Laat je ook je leeftijd, lengte en gewicht voor ons achter? Dan vinden wij een pony die bij jou past!


Tarieven

Kosten zijn vanaf € 20,00 per persoon per uur.

Dit is op afspraak mogelijk van week 29 tot en met 34, buiten deze periode of eventueel extra dagen in overleg.

Een hele dag plezier hebben tussen de paarden en pony's? Daarvoor kun je contact opnemen of meer informatie vragen aan de begeleider van de pony-activiteit.