Land van Cuijk
Buitengewoon kamperen en recreëren
Heb je een vraag? (0485) 38 01 85

Faciliteiten

Faciliteiten

Bij Camping ’t Buuteland kun je genieten van een heerlijke vakantie. Je kunt hier terecht met jouw camper, caravan of tent. Diverse faciliteiten maken een ontspannen vakantie compleet.


Zwembad & Speeltuin

Wat is er nu lekkerder dan afkoelen met een frisse duik in het zwembad? Dat kan bij ons! Wij hebben een lekker buitenzwembad met een diepte variërend van 70 centimeter tot 1.35 meter. Naast het zwembad kunnen de kinderen ook lekker ravotten in de speeltuin met zandbak. Ons grote speel- en klimtoestel staat garant voor uren speelplezier! Vanzelfsprekend voldoet onze speeltuin aan alle veiligheidseisen.

Voor de sportieve campinggasten hebben we een drietal veldjes ingericht; een pannaveldje, een trapveldje en een volleybalveld. Hier kan de jeugd naar hartelust hun energie kwijt.
Daarnaast hebben wij ook een tafeltennistafel beschikbaar. Deze staat onder de overkapping naast de speeltuin. Een gezellige plaats waar de jeugd vaak samenkomt om lekker met zijn allen vakantie te vieren!

Internet

Voor veel mensen is het ontbreken van wifi alles behalve onspannend. Vandaar dat wij ervoor hebben gezorgd dat er een wifi-punt aanwezig is bij de horeca. Hier kun je naar hartenlust op internet surfen. Bijvoorbeeld naar wat er allemaal te doen is in de regio Land van Cuijk, maar wij geven ook graag tips of lees er over in ons uitgebreide regiomateriaal. 


Sanitair

Onze campinggasten kunnen gebruik maken van modern sanitair en een wasserette. Heb je een camper? Ook camperservice is op het campingterrein aanwezig. 
Het moderne, verwarmde sanitairgebouw is centraal gelegen op ons campingterrein, direct naast het zwembad en de speeltuin en grenzend aan het terrein met de toeristenplaatsen. Goede hygiëne staat bij ons team hoog in het vaandel. Toiletten, doucheruimtes en wastafels voldoen aan alle hygiënische vereisten en bieden veel comfort.


Eten en drinken

Er is een horecagelegenheid aanwezig met een kleine kaart en een ruim binnen en buitenterras voor een lekker ijsje of verfrissend biertje. In het centrum van Sint Anthonis – op een steenworp van ’t Buuteland – kun je voor de dagelijkse boodschappen terecht bij diverse (vers)winkels en een tweetal supermarkten. Gelegen aan de authentieke Brink van het dorp vind je diverse horecagelegenheden en een aantal leuke winkeltjes om te shoppen. 

Bekijk fotoalbum