Land van Cuijk
Buitengewoon kamperen en recreëren
Heb je een vraag? (0485) 38 01 85

Faciliteiten

Faciliteiten

Bij Camping ’t Buuteland kun je genieten van een heerlijke vakantie. Je kunt hier terecht met jouw camper, caravan of tent. Diverse faciliteiten maken een ontspannen vakantie compleet. Wij hebben naast de kidsclub tevens samen met recreatiecentrum De Breijenburg een uitgebreid programma. Van sportief kanovaren, aquajogging tot de traditionele bingo. Ook lasergamen wordt in het programma opgenomen.


Zwembad & Speeltuin

Wat is er nu lekkerder dan afkoelen met een frisse duik in het zwembad? Dat kan bij ons! Wij hebben een lekker buitenzwembad met een diepte variërend van 70 centimeter tot 1.35 meter.
Ons zwembad is uitsluitend bestemd voor onze eigen gasten. Buiten het zwembad dient de 1,5 meter onderlinge afstand i.v.m. het Corona virus te worden gerespecteerd.

Naast het zwembad kunnen de kinderen ook lekker ravotten in de speeltuin met zandbak. Ons grote speel- en klimtoestel staat garant voor uren speelplezier! 

We hebben twee maal in de week een kidsclub waar onder begeleiding voor kinderen t/m 12 jaar allerlei knutselactiviteiten worden georganiseerd. Daarbij zijn niet alleen onze eigen gasten maar ook de gasten van camping De Breyenburg met wie wij samenwerken meer dan welkom.

Voor de sportieve campinggasten hebben we achter op de camping  voldoende ruimte beschikbaar. Er is een voetbalveld aanwezig en op het tussenveld kan men volleybal spelen.

Daarnaast hebben wij ook een tafeltennistafel beschikbaar. Deze staat onder de overkapping naast de speeltuin. Een gezellige plaats waar je kunt laten zien hoe goed je het spel beheerst. Bij voldoende animo kunnen we een interne competitie opzetten al dan niet samen met andere campings.
Wij hebben dus voor het activiteienprogramma samenwerking met Camping De Breijenburg. Deze camping ligt hemelsbreed 800 meter van ons vandaan. U als campinggast geniet dezelfde voordelen als de gasten van Camping Breijenburg. Hierdoor kunnen we u een veel breder programma bieden. Laat u informeren over de mogelijkheden!
 

Internet

Voor veel mensen is het ontbreken van wifi alles behalve onspannend. Vandaar dat wij ervoor hebben gezorgd dat er een wifi-punt aanwezig is bij de receptie. Hier kun je gratis naar hartenlust op internet surfen. Bijvoorbeeld naar wat er allemaal te doen is in de regio Land van Cuijk, maar wij geven ook graag tips of lees er over in ons uitgebreide regiomateriaal. 


Sanitair

Onze campinggasten kunnen gebruik maken van modern sanitair en een wasserette. Heb je een camper? Ook camperservice is op het campingterrein aanwezig. 
Het moderne, verwarmde sanitairgebouw is centraal gelegen op ons campingterrein, direct naast het zwembad en de speeltuin en grenzend aan het terrein met de toeristenplaatsen. Goede hygiëne staat bij ons team hoog in het vaandel. Toiletten, doucheruimtes en wastafels voldoen aan alle hygiënische vereisten en bieden veel comfort.


Eten en drinken

Tijdens het hoogseizoen zullen we dit jaar slechts beperkte horeca kunnen bieden.Elke woensdagavond rijdt de plaatselijke frietcar onze camping op om de gasten te voorzien van snacks en gekoelde dranken.  

In het centrum van Sint Anthonis  kun je terecht bij diverse (vers)winkels en een tweetal supermarkten. Gelegen aan de authentieke Brink van het dorp vind je diverse horecagelegenheden en een aantal leuke winkeltjes om te shoppen. 

Zowel in het dorp Sint Anthonis als in de stad Boxmeer vind je diverse gezellige restaurants en uitgaansgelegenheden. 

Bekijk fotoalbum