Land van Cuijk
Buitengewoon kamperen en recreëren
Heb je een vraag? (0485) 38 01 85

Faciliteiten

Faciliteiten

RESERVEER HIER DIRECT JE PLEK

Bij Camping ’t Buuteland kun je genieten van een heerlijke en ontspannen vakantie. Je kunt bij ons terecht met een camper, caravan of tent. Onze uitgebreide faciliteiten zorgen dat het jou aan niets ontbreekt.

Aankomst en vertrek

Aankomst na 14.00 uur, vertrek tot 11.00 uur.

Sanitair

Goede hygiëne staat bij ons team hoog in het vaandel. Het moderne en verwarmde sanitair gebouw is centraal gelegen op ons campingterrein, direct naast het zwembad en de speeltuin en grenzend aan het terrein met de toeristenplaatsen. De toiletten, doucheruimtes en wastafels voldoen aan alle hygiënische vereisten en bieden veel comfort. Daarnaast bieden wij onze campinggasten ook de mogelijkheid gebruik te maken van wasserette.
 

Eten en drinken

Op de camping is een horecagelegenheid aanwezig met een kleine menukaart met gerechten en dranken. Je geniet op het buitenterras van een heerlijk ijsje of lekker koud biertje. Liever naar het centrum van Sint Anthonis? Op een steenworp afstand van ’t Buuteland kun je voor je wekelijkse boodschappen terecht bij diverse (vers)winkels en supermarkten. Gelegen aan de authentieke Brink van het dorp vind je diverse gezellige horecagelegenheden.
 

Zwembad & Speeltuin

Wat is er nu lekkerder dan afkoelen met een frisse plons in het zwembad? Dat kan bij ons! Wij hebben een groot buitenzwembad met een diepte variërend van 70 centimeter tot 1.35 meter. Het zwembad is in juli en augustus geopend en is uitsluitend toegankelijk voor campinggasten.

Naast het zwembad kunnen de kinderen ook lekker ravotten in de speeltuin met zandbak. Het grote speel- en klimtoestel staat garant voor veel speelplezier! 
 

Recreatie ruimte

In onze recreatie ruimte staat een pingpong-, voetbal-, airhockey-, en pooltafel.
Wil je liever darten? Ook dat is mogelijk in onze recreatie ruimte! 
Voor de kleinere onder ons hebben wij een hoek waar geknutseld en gekleurd kan worden.
 

Sporten

Ook aan onze sportieve campinggasten is gedacht. ’t Buuteland heeft twee jeu des boules banen, een voetbal- én volleybalveld.
  

Internet

Voor veel mensen is het ontbreken van wifi alles behalve ontspannen. Vandaar dat wij een wifi-punt hebben bij de receptie. Hier kun je naar hartenlust en gratis op internet surfen. Bijvoorbeeld naar wat er allemaal te doen is in de omgeving in regio het Land van Cuijk.
 

Camperservice

Heb je een camper? Speciaal voor onze campergasten hebben wij een camperservice op ons campingterrein. Hier kun je de vuilwatertank en het chemisch toilet van je camper legen en je vakantievoertuig ook weer voorzien van vers én schoon drinkwater. Als campinggast mag je gratis gebruik maken van deze service.

RESERVEER HIER DIRECT JE PLEK