Land van Cuijk
Buitengewoon kamperen en recreëren
Heb je een vraag? (0485) 38 01 85

Activiteiten

Activiteiten

Wij hebben een aantal terugkerende activiteiten bij 't Buuteland, maar ook een zeer gevarieerd wisselend programma en aanbod.

Vogelhuisjes en paddenstoelen

Waarschijnlijk heb je ze wel gezien, de vele vogelhuisjes die onze camping versieren? Dat zijn de verdiensten van onze vele creatieve kleine campinggasten. Met het maken en ophangen van de huisjes kunnen de kids ook nog eens lekkere korting bij elkaar timmeren!

Ook kunnen de kleine campinggasten Paddenstoelen knutselen die die de weg weten. Hier vind je namelijk de leukste uitjes en precies hoe ver je er van verwijderd bent. Handig toch?

Knutsel paddenstoel


Kleindieren Manifestatie

Iedere eerste zondag van de maand wordt er bij 't Buuteland van oudsher een kleindierenmarkt georganiseerd. Op deze markt vind je, zoals de naam al doet vermoeden, allerlei kleine dieren. Sinds jaar en dag komen hier veel geïnteresseerde hobbyisten, nieuwsgierige en handelaren op af om kleine dieren aan te schaffen of te verkopen. Veel van onze campinggasten vinden deze markt ook bijzonder leuk om eens te bezoeken!

Actief en ontspannen

Naast onze faciliteiten en ons eigen activiteitenprogramma, wat wij met het team van de Eendenclub ieder jaar bieden, is onze camping dé ideale uitvalbasis voor diverse sportieve, leerzame of ontspannen activiteiten.

Hierbij kun je denken aan buggy rijden, diverse watersportactiviteiten, huifkartochten, klimmen in het klimbos, wandelen met ezeltjes, lunchen tussen de schapen of een dagje naar de sauna. We vertellen graag over onze mooie regio. Zelf alvast wat lezen? Kijk hier voor ons regiomagazine of kijk voor meer informatie zoals de agenda met alle leuke tips op www.landvancuijk.nl